Sunday, 8 January 2012

Henna

As Salam,
Hai semua, mari dekat..mari dekat... (gaya sheila rosli tengah masak telur dadar + mayonis, kah³)

Macam ter-rajin pulak update, hek³

Dah berbulan² berfikir pasal henna, aku tak sure henna tu yang dipanggil inai @ pun henna tu yang lukis² kat tangan tu, hahaha jakun sungguh :P

Hai lah syg, aku memang langsung tiada nafsu untuk berhenna berlukis² tu.. tapi tengok orang pakai rasa cantik, nak pakai kat tangan sendiri rasa geli.. gile loser

Aku lebih suka yang zaman dulu², pakai kat jari jer...hik³

 Tangan

 Kaki

Rasanya inai memang aku kena jugak pakai, kang bising mak aku kang satu lorong dengar..huhu~~ ada orang cakap kalau tak pakai inai tak lengkap untuk Raja Sehari, bagi aku setelah akad itu yang dh melengkapkan aku, cewaaaahh poyo wakakakaka

 Tangan

Ini yang lukis² paling simple aku search, ada la sikit jatuh cinta :D


Kaki

Ini untuk kaki, lepas dah buat ni bride tak perlu pakai kasut lagi dah.. hahahahah :D
(kalau aku buat ni rasa tak boleh pijak tanah)

Ini memang gila.. serius aku rasa nak pitam, kang makan guna sudu kalau aku buat :P

Pendapat orang berlainan, aku suka tengok orang buat henna design cantik² tapi aku tak ada nafsu untuk buat kat tangan sendiri, padahal dulu zaman kendos beriya² main lukis² guna magic pen, wakakakakka :P
 
k, bai

p/s : Nasib baik tunang pun tak suka.. uewwwww!! sehati sejiwa pulak, ngeh3..


7 comments:

  1. kita suka wat inai lukis2 tue. hehe. tapi en tunang tak suka pulak. ayoyo. :)

    ReplyDelete
  2. mila teringin nk pakai tp simple2 jela..klu cam kt ats ee diri sndiri geli nengok..haha

    ReplyDelete
  3. @Miss ain
    sama la tunang kita, xbg jgal tp nsb baik jgak diri sndri x suka ;)


    @cik mila
    suria suka tgk org buat tp nk apply kt tgn sndri rase x best lak..huhu :P

    ReplyDelete
  4. saya suka yg last, artistic... xberapa suka yg bunga2 tue hehe...

    ReplyDelete
  5. uloor tapi pakai la sikit taw, barulah pengantin ;p hehe~ bile kluar org tgk je jari merah, best!

    ReplyDelete
  6. @Ms and Mr Red Ribbon
    hehe..tu la ramai yg ckp cantik tp sy x suka bercorak² ni, jakun la katakan....hihi


    @Leeza
    kite nk pakai cam leeza...baru la classic...kihkih alorrr, malu laaa nti :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)