Sunday, 29 January 2012

Hujan Lebat Di Bumi Jalan TAR

As salam,

Eh, macam mimpi pulak up entry malam2..huuuu

Kite nak bagitau yang barang hantaran 100% dah settle, yippie!! hahahahaa mereng ayat gedik tak henggat..

Penat woooh, 4-5 kali masuk KL tapi tak jugak settle.. tapi harini Alhamdulillah settle jugak, heeeeeeee

Lagi suka sebab dapat kasut baru setelah setahun pakai sandal wedges merah,sandal aku memang semua jenis wedges kalau beli heel memang simpan sampai kulat..

Tetiba baru perasan yang aku hanya akan shopping sandal apabila tibanya CNY, kahkahkah



Buy 1 free 1.. sila jangan percaya! biru flat tu aku yang bayar yang putih tunang belanje, eh sukaaaa la dah free tapi bersyarat pakai time sanding..hek3 2-2 ini citarasa tunang, hebat kan daku menurut perintah den sosah yooo apo pon!

______________________________________________________________________________

Eh, sebenarnya nak cerita pasal hujan lebat di KL bukan Jalan TAR je tau.... wuuuuuu! sungguh lebat, then  tadi aku cam terperasaan salah seorang blogger b2b 2012 tapi tak ingat lak nama siapa.. ingat2 perasan camtu jer.. hiks

k, bai..

p/s : Akak aku suruh tambah reben kat tali kasut tu, ntah apa rupe eh..cis, cis! :P
p/ss : Memang ternyata aku tak berseni untuk ambil gambar, heeeeeeeeee

3 comments:

  1. hehe santek kasut :) bertuah la dapat blanje..ekeke ;p

    ReplyDelete
  2. wargh... semalam faiz pun g jalan TAR... hujan maha lebat.. nasib baik leh tumpang barang kat my Fren place in SEMUA HOUSE.. :) klu x seksa sesangat bawak banyak barang.. :)

    ReplyDelete
  3. @najwa's
    rezeki kann, jgn ditolak...huhu :D


    @FarEast
    ha'ah lebat gilerr, suria tercongok dpn sogo nk lintas pn x boleh last2 redah jgak nk masuk kamdar ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)