Tuesday, 31 January 2012

Pilihan Hand Bouquet

As salam,
Entry peram.. :P




Brooch Fabric HB - RM 200.00


Felt HB - RM 150

Actually nak tau samada price ni affordable or tak...? al maklum lah tak pernah beli, kan kahwin pun belum.. hek3

Kalau boleh nak HB yang permanent, memang lah fresh flowers tu cun tapi akan layu juga akhirnya.. so, aku pilih HB jenis2 camni


Fabric HB

Tapi kalau yang cam atas ni, aku lebih suka hasil tangan Intan Norazam, lebih suci.. muahahaha gila lah kan ayat.

Picture : http://www.facebook.com/ribbons.craft




p/s : Asal² HB ni aku tengok entri kikin, terus aku pun mintak quotation, muahahaha tq kikin syg :D


13 comments:

  1. next quotation fabric flower mcm intan norazam...jual murah2 jek...tak sampai 100 pun ekekekeke......esk insylh publish kat blog... :)

    utk dayang2 kcik eimy wat felt hb mcm intan nyer

    ReplyDelete
  2. @Honey Sakura
    waahh! lupa lah eimy pn ada amik tempahan HB kan.. huhu..

    gudluck!:D

    @Laskar Pelangi
    cantik kan..huhu kalo lah pandai buat sendiri :P

    ReplyDelete
  3. as suka yg ada brooch tu..tp mahainya...huhu..

    kalo kita bg brooch dpt murah tak?hehehe...

    ReplyDelete
  4. wa..sumeny cntik..rs nk khwin lg je

    ReplyDelete
  5. saye ade buat hb jgk..heeee..jemput tgk kat blog ye..

    http://mylittlepaperboat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. jOm tgk hb die blog saye..tQ~


    http://mylittlepaperboat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @Asfiza
    mahal ke camtu as..? huhu suria memang xtau market price dai pn..tp cantik kn, unik :)


    @Iedayah
    cantik kan..
    hehehe :D


    @Nasuha Ahmad Helmi
    thanks, nti sy masuk :D

    ReplyDelete
  8. mahai jugak suria...lebih mahai dari fresh flower...

    ReplyDelete
  9. mahalnye...
    nak oder kat intan macam dah fully booked kecewa, tp ieda dah oder kat tempat lain lebih murah dari harga kat atas tu^_^

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. sorry dear, i xtau laaa..sbb haritu i survey itu la harganya tp last year laa..
      sbb i punye DIY je.. ^^

      Delete

Hello cantik's.. ;)