Sunday, 29 January 2012

Saya Adalah Follower Senyap²

As salam..

Happy weekend darl.. harini tak tau nak buat apa.. melanggok depan tv layan AXN.. tu je lah weekend aku, eh lupa sambil² gunting paper bag untuk door gift.. owh 900pcs to go.. pengsan!

Eh, ke laut...
_____________________________________________________________________________

Kite nak bagitau yang kite suka follow blog orang secara senyap².. wahahahaha ayat gedik

Bukan kata jarang perbuatan aku tu tapi semestinya! aku baca then aku follow.. lagi best aku boleh khatam satu blog tu dalam satu hari, huuuu cer bayangkan this week masuk opis dengan takde orang, haruslah aku khatam blog orang.. muahahahah

Ada jugak follower aku camtu kan..? hahahaha perasan cam pemes! memang aku selalu nampak ada follower tu follow tapi tak tinggalkan jejak, eh cam aku..heheee yang mana aku boleh click direct masuk blog dia insya'allah aku follow balik... huuuuu

Halalkan jugak woooh blog yang aku follow tu coz aku direct masuk dalam bloglist tanpa pengetahuan kome²...heeeeee..

Till then,

p/s : Permasaalahan! gagal mencari pemegang Hand Bouquet :(

5 comments:

  1. suria suka buat entri bawah dia ada pertanyaan. hekhek.
    kat kedai bunga xda ke? nilai bukan byk?

    ReplyDelete
  2. @dhiera
    wakakakaakk! dhiera niiii suria pn x perasan, hek3 ;D

    kt nilai kedai bunge byk la tp pemegang dia tu yg xdo..
    sedih lak :(

    ReplyDelete
  3. saya pon cam suria jugak. suke bace senyap2. tp skang dah pandai follow2. tp blogku xsehebat blog korang -semangat down- :(

    ReplyDelete
  4. pemegang bunga kat dlm bangunan semua house je suriaaa.....rm3.90 mcmtu je :)

    ReplyDelete
  5. @Cik Jan
    kan, kdg2 silent more better.. :D
    apa yg hebatnyaaaa, kiteorg semua sama jeee.. tp suria mls update, huhu :P


    @Kikin Amer
    suria kt nilai kikin sygggg, huhuu xdaye rase nk masuk semata nk beli tuu, smlm x sempat jln byk kedai kt jln TAR tu hujan lebat... ;)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)