Saturday, 7 January 2012

Senarai OP

As Salam,
Morning darl...

Malas sungguh nak update, mood kegabraan sejak² terpandang wedding sticker Kikin syg.. hek³

Ok, start..
Kes OP masih tak boleh settle, sebabnya OP yang aku harapkan tu mungkin dalam dilema untuk quote sebabnya beliau adalah kawan tunang mungkin juga dia tak sampai hati nak quote harga yang tinggi dimana beliau adalah salah seorang OP untuk majlis perkahwinan Dira Abu Zahar (itu apa yang aku rasa lah) huhuuu

Dengan itu aku pun giatkan lagi pencarian, senang cerita cari je yang Utara...
Ini semua area Penang, Kedah, Perak & Perlis yer sayang²  :)


95% aku dah dapat quotation, tapi hasil² gambar tu aku tak pandai nilai so aku biarkan akak aku nilaikan dulu kalau aku yang nilai semua lawa...kah³ :P (byk pulak perkataan nilai)

Yang aku betul² adore NasirZin tapi apakan daya aku terlambat beberapa jam, time call tu dia baru je lepas confirm dengan orang lain untuk date tu.. huhu sedih

Yang paling aku adore adalah Jangguttouch tapi tak tercapai akal untuk aku hire dia... huhu vintage gitu :D

Eh, macam panjang pulak entry ni..
k, bai ^________^

3 comments:

  1. suria sy nak suggest rhemia n selphya..kat penang n kedah depa ni femes..pic pun cantek :)

    ReplyDelete
  2. @Rina Hamid
    ada link x rina..? suria search xdpt..hehe

    ReplyDelete
  3. yang ni utk selphya:

    http://www.facebook.com/Selphya

    utk rhemia depa ni mmg xdak website..selalu kena apoimen n bru depa tnjuk pic..huhu

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)