Monday, 9 January 2012

Tengok Orang Nak Kahwin Macam Mudah

Soalan    : Kenapa orang lain nak kahwin nampak mudah..?
Jawapan : Orang lain buat persediaan 6 bulan dan ke atas, aku buat persediaan 3
               bulan dan ke bawah

Soalan    : Kenapa tak buat daripada awal..?
Jawapan : Rasa terlalu awal, excited nak kahwin belum sampai.. kah³


S.T.R.E.S.S



8 comments:

  1. S.T.R.E.S.S jugak...

    sebab?
    idea tak mari........

    ReplyDelete
  2. i pon buat preparation 3 bln sblm kawen dulu...xpe, juz follow the flow :) xmo stress2 sgt k :)

    ReplyDelete
  3. buat lawak la suria ni. suria bukan dah buat preparation dr awal jugak ke?

    ReplyDelete
  4. @Asfiza
    ok la tu idea je x mari, suria idea + malas yg x mari...kihkih

    @Nana
    huhu, thanks nana :)

    @dhiera
    ish, salah tu dhiera.. preparation awal tu hanyalah angan², kah³ :P

    ReplyDelete
  5. sygggg kdg2 i pun stress n give up...haihhh :(

    ReplyDelete
  6. xpe slow-slow tp jgn terlampau slow plak ;p hehe~ org nak kawin mmg pening, make sure buat list taw, takut de yg tertggal plak =)

    ReplyDelete
  7. @Kikin Amer
    kesian kite kan..dh lah date same, sabarrrrr... :D

    @Leeza
    list ade buat, tp xtau simpan mane sbb byk sgt asik buat list lupe simpan..ekekeke ;D

    Thanks leeza cantik ;)

    ReplyDelete
  8. thanks 4 sharing.
    same la..kte nye pn xlame lg..tp masih rasa cm slow je preparation..tgk org lain wat cm sng je kn..wedding bln brp eh?

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)