Tuesday, 17 January 2012

Wedding Theme Dah Confirmed!!

Hai sayang's..

Harini bersemangat setelah beberap hari down, huhu meneruskan lagi aktiviti kerja opis yang suck! oowh sakit jiwaaa, abaikan.. :P

Theme untuk Solemnization & Reception telah pun aku sahkan, kahkahka bunyi cam sah boleh kahwin :D

 Solemnization

Pilihan tunang, nak kuning beradat katanyaaaa.. layan je lah. Baju melayu dah siap, carik shocking yellow non-ado.. lebih² kurang pun jadi laaaah..

Off White - Attire only ;)

Ini memang pilihan aku, tunang setuju atau tak aku tetap NAK, haaaaa.. besarkan nak tu :D memang impian aku sejak zaman kendos, nanti kahwin nak White.. hehe

Cuma sekarang ni nak memilih color untuk pelamin, WP cakap kalau pelamin pun white entah mana satu bride/groom mana satu bunga/panel.. ekekkeek

Firstly terbayang..

Pink & Purle pastel

Then rasa dah ramai sangat yang pilih color ni tapi suka sangat perasaan sweet² tu ada (ayat apakah..?). ok.. hold dulu

Peach + Pink + Yellow + Cream

Oh, saya jatuh hati.. at least after Solemnization tu boleh posing kejap atas pelamin ni coz baju nikah dah yellow kan, idok ler lari jauh sangat color tu... uewwwwwww!!

Untuk bertandang aku ok² saja.. :D

k, bai...
Till then :)




5 comments:

  1. yay! kuning tu sama :) hehehe lawa kan.. yg lain pn lawa..purple has nye favorite!

    ReplyDelete
  2. @Asfiza
    huhuu~~ tak boleh buat keputusan lg ni, nafsu mata jahat semua rasa cantik.. :D



    @Hunny Kitty
    indah je kan..lembut, hek³



    @Norhasliza Hashim
    yeay! kuning jgak eh..
    suria ng tunang pn suka purple, tp terlalu ramai yg pilih color yg cnatik ini, hikhik :)

    ReplyDelete
  3. go for pastel colour. its a new wave skang hehehe..pastel color adalah sangat2 mendamaikan..sukeeeeeee..

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)