Wednesday, 18 January 2012

Yassin Cover...?

As Salam..
Hai sayang's

(Entry perap, ngeh³)

Last week dah g Mydin Putrajaya, niat sebenar nak g beli sejadah untuk hantaran ini gara² terlupa beli time hunting Baju melayu tunang dekat Jalan TAR, (tak ingat minggu bila) untuk pergi semula Jalan TAR semata-mata nak beli sejadah jangan lah mimpi, jauh rasa eh.. hohoo


Panjang pulak intro..ok!


kecik molek je Surah Yassin ni, ada terjemahan sekali :)


Alang² masuk Mydin, carik lah Surah Yassin sekali.. niat memang nak letak dalam VIP Door Gift tapi secara sorok² coz mak tak kasi letak lain² gift, kalau nak letak semua goodie bags kena ada.. uwaaaaaa.. bajet mak bajet.. :P


Beli 10 bundle, 1 bundle ada 10 naskah. Lepas dah sampai rumah mak call bagitau "untuk Majlis Tahlil lepas Nikah tu nak Surah Yassin ye adik.." dengan beriya "baik laaa makkkkkkkk..."

Lepas Chinese New Year baru nak g Mydin Nilai hunting Surah Yassin lagi untuk tambahan..


Sekarang ni nak story Surah Yassin aku tu biasa² saja, beli 1 bundle RM 6.00 korang divide lah, huhu.. so, aku ingat nak 'mengaver' Surah Yassin tu tapi masih confuse samada nak guna kain or kertas pembalut hadiah je....??????????????


k, bai
Till then..

p/s : Best pulak guna Italic style...ngeh³

8 comments:

  1. kalau kain ok gak dear.unikkkkk.jarang org buat tapi kena rajin ;p

    tapi yang paling senang pembalut hadiah la hihi

    ReplyDelete
  2. murah lah suria..... :)

    1 bundle ada 10...
    1 bundle Rm6.00
    10/6 = 0.60..

    murah2...

    ReplyDelete
  3. @Cik Zimie
    bab rajin tu laaaa yg susah tu.. heheh


    @Asfiza
    ha'ah..murah kan.
    ada lg yg murah tp xde terjemahan..
    ok la tu dpt 60sen senaskah.. :D

    ReplyDelete
  4. balut pakai kain lepas tu letak reben dgn poddle flower pun cantik~ tapi kena beli kain la plak~ hehe

    ReplyDelete
  5. murah2..ok gak kn bg nih tuk fmaly llaki..cdg nak tmbah dgn mug y sedia ade..heheh..yeaa balik kg nk cari :)

    ReplyDelete
  6. @dhiera
    rasa memang nk balut dgn kain, tp kerajinan tu yg penting...
    hehehe..



    @Cik Mila
    ha'ah tersangat ok.. ;)
    cari jgn x cari mila :D

    ReplyDelete
  7. cover ngan kain la cantik...klu sikit...leh la DIY...;)

    ReplyDelete
  8. saya beli al mathurat + yasin rm1.40 satu. erkk..mahal lo..nape sllu camnie? xsuke...T-T

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)