Monday, 27 February 2012

Cantiknya..

As Salam,
Ish, sungguh tak menjadi kerja aku after lunch nih..belum sentuh pun lagi claim yang bertimbun tu, terpegun & asyik je tengok baju sanding Yusri & Lisa Surihani..heeeeee


Sukanyaaaa... smart!! nampak terletak je dengan badan, aduhhh berangan kalau lah tunangku dapat pakai baju nih, ok berangan itu free..


Dress Lisa Surihani pun cantik, tapi more kepada dress Kate Middleton kan²....? tp ni versi Malaysia, V shape kat dada tak semenonjol V shape dress Kate Middleton.. veil pun cantik, crown pun cantik & simple walaupun nampk senget.. eh, pepandai pulak :D

Yang bertudung pun boleh pakai kan..cuma pakai je lah inner..heeeeeee

Semoga Kalian Berbahagia sampai ke Jannah.. :)

2 comments:

  1. crown senget...rambut pun mcm serabai jer..h0h0h0

    ReplyDelete
    Replies
    1. crown senget tu betol! heee rambut serabai tu MUA laaa, ish²..tp bg suria lisa mmg angun, heeeee

      Delete

Hello cantik's.. ;)