Wednesday, 29 February 2012

Contoh Tudung Nikah

As Salam,
Semangat up entri.. ;)

_____________________________________________________________________________________

Rupanya hal tudung yang memang aku lupa sangat²! sampai lah akak aku tanya baru aku perasan.

Untuk tudung nikah kalau boleh tak mau tudung express tu ingat nak pakai shawl yang plain saja, ok kot..


Pakai macam Emie ni cantik kan..? nampak kemas.. tapi kalau aku nak pakai camni tak boleh lah masukan dalam baju shawl tu coz leher baju nikah bukan cekak musang..hurmm.. rugi disitu


Ini pun memula jadi pilihan jugak, kak Diyang pun cakap akan bagi discount sebab aku dah selalu beli barang dengan dia, cun jugak pakai inner camtu


 Macam ni serius cantik! maybe jugak bride ni sangat cantik..heeee tapi terfikir dengan bentuk muka aku yang bulat dan tembab macam tak sesuai pulak pakai inner ni kang menambahkan lagi kebulatan..ish


Ini pun cantik! boleh menambahkan lagi kebulatan muka..hahaha

Ok, mari memilih dan merambangkan lagi mata.. :D

Sumber : Google & Diyang Azura FB

Till then,

4 comments:

  1. haiyaaa..tudung pun lupa ke suria..? pakai tudung saji nak? hehehe...cepat g cari yg berkenan di hati dan mata.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheee..
      yg benda kecik2 tu lah senang lupaaa
      adeh, larik tok imam kang trus xjd kawen.. ;P

      Delete
  2. kite pn tgh pening pk nk pakai tudung mcm mane utk nikah n sanding nnt~ en tunang suke kite pakai tudung ade awning.. kite pulak x brape suke.. lg suke shawl.. tp, en tunang pulak x brape suke kite pakai shawl.. pening~ hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunang suria x kisah pun..
      tanya pendapat dia pun xdpt apa pn..
      hahahaha

      gudluck dira :)

      Delete

Hello cantik's.. ;)