Wednesday, 15 February 2012

Future Bridesmaid

As Salam,
Mood swing lagi this week, entah apa laaaah malas semacam..

________________________________________________________________________


Ini lah bakal pengapit kuuuuuu... 

Perlu diingatkan, bridesmaid aku ni tinggi daripada aku sooooo tidak dibenarkan pakai heel yang 3-4inci, sian mak noxx katek..hahahahah!!

BFF dari tadika sampai sekarang..
Semoga Tuhan permudahkan urusan kami.. :)

Till then,

p/s : Hang malu, aku lagi 10x malu... :P

9 comments:

  1. cun nya bridesmaid hang suria...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..
      jgn puji lebih as! kang dia baca terangkat lebih.. :P

      Delete
  2. hehe.. dulu akak pun pendek dari pengapit. nasib pengapit mmg jenis tak pakai heel hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp pengapit ni mmg jenis pakai heel..
      abis lah kite tenggelam..hehehe

      Delete
  3. omaigodd sapekah yang jadi pengapit ang tue sangat la gojes hahahaha.....!!!

    p/s : wey aku maluuuuuu..... ;D

    ReplyDelete
  4. hey curi gambar aku nooo, dah la boh besaq malu ngat aihh hehehehe...... ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. over la kan komen 2x...
      hahahaaaa....

      Delete
  5. la ingat yg awai tue xdak tu sbb aku post 2 kali hahahahaha..... ;D

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)