Tuesday, 7 February 2012

MUA

As Salam,
Morning darl's...
Eh, semalam mood cam meroyan sikit, what to do.. fb memang suck! bikin bakar hati ini.. muahahaha

_____________________________________________________________________________

Mari pilih make up style! huhuuu


 Make up by : Bridal

 Make up by : Bridal

 Make up by : Freelance MUA

Make up by : Freelance MUA

Make up by : Freelance MUA 
 
Mana satu anda pilih...? make up daripada bridal yang dah masuk pakej atau make up nipis sweet² like candy tapi bayar tambahan sikit lagi..? :P
gonjeng punya question!

Saya pilih yang sweet² like candy tuuuu.. biar pun nampk biasa² tapi comel, i rela u bayar lebih sikit asalkan outcome, wallaaaaaa :D

Sumber : Dua dan ke atas daripada bridal fb
Sumber : Tiga dan ke bawah by Fyna

Till then,

p/s : Alhamdulillah, rezeki itu daripada Allah.. :)



16 comments:

  1. suweeet lagi best.. xmau la muka jadi garang.. hehe

    ReplyDelete
  2. cantik fyna mekap..amek die ke?

    ReplyDelete
  3. @ada mokhtar
    kan, sweet lah comel...heheh

    @Rina Hamid
    xtau lagi rina belum confirm lg pn, ada sorang akak tu MUA gak cantikss tp tau ja la area kedah ni semua bride yg kna p kedai, tensionnn..

    ReplyDelete
  4. suka yang fyna.sebab tang mata tu pandai makeup.nampak mata galak gituw hihi amek la dia.amek la ;p

    ReplyDelete
  5. @Cik zimie
    sabor zimie sabo..huhu
    tp suria lg suka MUA masa e-day aritu, akak tu stay seri kembangan jauh plak nk bwk dia g kedah :D

    ReplyDelete
  6. suka makeup dari fyna. ingat nak amik dye, sekali jauh da dye duduk. kat kedah, kita kat kl. hehehe

    ReplyDelete
  7. suria- aritu kwn sy ada amek dkt alor star butik pengantin tu..mekap cantikk..tp x ingat la nama apa..nti sy cek balek..huhu

    ReplyDelete
  8. @Cik Ain
    rasanya fyna bleh buat lah kt kl pn, cer tgk blog fyna.. suria nmpk ada je yg amik dia kt shah alam kalo x silap.. :)

    @Rina Hamid
    ada ka rina..? jgn kna make up kt kedai sudahh laaa masak rasanya nk p alor star, heheh cpt² nk tgk :D

    ReplyDelete
  9. sy da cek..butik de kasih kt alor star..tp sy cari dlm fb xde pun..blog xpasti..tp kalo bridal mmg slalu kena p bridal mekap..suria area mana eh?

    ReplyDelete
  10. @Rina Hamid
    ooh! de kasih tu penah gak survey pelamin semua tu tp jauhhh laaa, suria kt gurun, mau sejam jugak nk sampai dh nikah kul 9..hiks..
    thanks rina :D

    ReplyDelete
  11. as suka fyna..!!!
    simple but sweet.... :D

    ReplyDelete
  12. @Asfiza
    tp ada yg x setuju..
    huhuuu..
    xtau lah nk buat camne :D

    ReplyDelete
  13. sapa yang tak setuju tu suria?

    habis suria nak kena cari MUA lain lah?

    ReplyDelete
  14. @Asfiza
    biasa laaa as, ahli family..hahah ayat apa tah..
    sbb make up tu nipis kot..weee :D

    ReplyDelete
  15. suria duk gurun?ros di yan..ros amb MUA laki..EWAN MALTA. suka makeup masa wedding kwn kita..cntik sgt..ni FB dia
    https://www.facebook.com/profile.php?id=1077292566

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah dok gurun :)
      tunang x kasi amik MUA lelaki, tp suria x amik pun MUA yg kt entri ni..hehe tp amik MUA dr Penang.. :D
      thanks tau ;)

      Delete

Hello cantik's.. ;)