Wednesday, 22 February 2012

Pelamin Misha Omar

As Salam,
hai² bai²... letih sungguh masuk opis harini, kerja selonggok..

_________________________________________________________________________________

Dah lunch time ni mula la nak terjah blog gosip², huuuu dasar.. terpandang pelamin Misha Omar, kan semalam dia bertunang kan..? huuuuuu.. i like mini dais yang simple & sweet camtu, pernah request dulu nak camtu tapi kena reject! huk² kali ni nak request lagi...lantak lah lantak lol





uewwww..terasa sungguh bersih & suci!!
tak ku ingin kan pelamin yang gah & crowded.. simple tu soooo nice.. combination color pun suci, eh apakah suci daripada tadi..

Nak copy pic. ni bagi WP...weeeeeeee...lol

Till then,

2 comments:

  1. cantikkk.. kann??

    tapi kalau kita, 4 pasu bunga yang kat depan tu, kita tak letak kot :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan²..?
      kalau x letak lagi ramai lah boleh naik stage tu utk bergambar..heeee :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)