Thursday, 9 February 2012

Printscreen Soal Jawab Ustaz Azhar Idrus - Isteriku Yang Comel

As Salam,
#Bukan entri kahwin2.. :P

_____________________________________________________________________________


Auwww! daku suka topik ni, rasa comel..
Kelakar doh, komen dorang.. muahahahhaa :D
Click Sini

Dear fiance, plz call me 'Wahai Isteriku Yang Comel Lagi Rupawan..'
Sila muntah, i tak kisah... hikhikhik :D

Till then,

p/s : Kite ada dinner lagi for second time, lagi best sebab freeeee, tapi bukan ke Shogun :)

10 comments:

  1. haha.. selamat menjadi isteri yang comel lagi rupawan.. ;p

    ReplyDelete
  2. hehe~ bestnye laa kalau mr fiance nak panggil camtu suria ^_^

    ReplyDelete
  3. hihi.. kene pggl manje2 kannn

    ReplyDelete
  4. @Asfiza
    as ketawa ni msti incik naruto panggil something special kannnn...
    heeeee.. :P


    @Najwa
    comel tu ada la skit tp rupawan tu berangan je laaaah, hehehee

    ReplyDelete
  5. @Nana
    kannn, bleh mimpi tido x lena mandi x basah, kenyang sepanjang masa kalo panggil camtu... heeeeee :D


    @Cik Tiqah
    panggil manja² bru romantik, rasa syahdu.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. mana ada special...hehehe...puji as pun jarang..lagi panggil as "sayangku senget"

    patut tak?

    tapi as balas balik.. "abang gemok.." "budak tembam"

    hahahaha

    kadang-kadang "eh kering."

    ReplyDelete
  7. @Asfiza
    alorrr, comel laaaa tu gurau² hehe
    suria setakat 'kering' tu dh biasa sbb mmg kering pn...huhuu~~

    ReplyDelete
  8. comel suria kata?
    tp itu lah gurauan kitaorang...
    tapi dia cakap as ni banyak lemak...
    sensitip mak.hahaha

    ReplyDelete
  9. ilmu nak buat rumahtgga tmbh harmoni tu..
    kene ikut kene ikut!!hihi

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)