Saturday, 25 February 2012

Serius Sedih

Dugaan apakah ini....?

Indeed, aku memang tak mampu nak melaksanakan & memuaskan hati semua orang.
Sangat berharap orang disekeliling jangan menambahkan lagi permasalahan aku, aku tersepit antara family, kehendak orang lain, kepuasan orang lain dan keperluan sendiri.

Plz, aku banyak hati yang perlu aku jaga..

Aku jenis memendam rasa, sekalipun meletup hanya lah dalam hati.. tak mampu nak luahkan kerana bukan semua orang boleh accept apa jua permasalahan kita..

10 comments:

  1. suria.hugs.sy pun sedang alami perkara yang sama.menagis 2 hari berturut2.tabah kan hati ye.lagi2 dekat kawen ni huuu

    ReplyDelete
  2. @Cik Zimie
    thanks dear..huhu
    kalau dh terlalu pendam dlm hati buat keje pun bleh menangis, huuu

    ReplyDelete
  3. napa ni suria?? huhu..sabar oke..sume ni ada hikmah..dun wori :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah lah rina..rasa serabut & nak cabut larik drpd masalah nih..huuuu stress ja rasa, thanks dear :)

      Delete
  4. sabar k suria. kikin pun tgh sedih n memendam skrg ni. rasa dah taknak kahwin. dah malas. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alorrr..cam twin je kite, kihkih
      dont worry kikin, everything akan jd baik seperti sedia kala..thanks for your kindness syg! serius terharu..heeeeee

      Delete
  5. sabar ekh suria. Awak kena kuat. Takmo2 sedey. Tak comey da. hehehe. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Cik Ain,
      yess! everything will be ok after this.. ;)

      Delete
  6. byk kan bersabar ea dear :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)