Saturday, 4 February 2012

Tailor Asyik Postpone 'Dating'...sob.. :(

As Salam,
Morning darl..

Hilang mood pagi nih, tadi call tailor dia cakap hari ni tak boleh jugak nak jumpa kat kedai dia.. anak dia pulak sakit gastrik tak ada orang jaga kat rumah, haritu aku call untuk pergi selepas kerja dia kata petang dia tak ada kat kedai, kena jaga kakak dia kat hospital coz pagi orang lain dah jagaa..

uwaaaaaaaa..... sedih! sob.. sob.. sob.. T___T

Memang lah dia cakap boleh siap pada tarikh yang aku nak tu, tapi hati ni rasa was².. takutttt! kalau baju nak pakai g wedd. orang lain ke consider ok je lagi tapi ni baju nikah... tak tau nak cakap dengan tunang camne, mintak² dia baca sini.. heheheee

Manja betul, terus call mak bagitau.. hahahaha, mak yang cool cakap tak apa lagipun ada lagi 2bulan lebih kepada 3bulan, camna tu mak..? hehe sabar bak kata mak aku, ini dugaan lah nak kahwin.. ok, mood dah sihat sikit... ^___^

Nanti balik nak singgah Nilai 3 lagi, muahahahaa..
Cuci mata.. :D

p/s : Teringin nak hantar tempat lain tapi tak tau, dah tu takut tak bersesuaian cara orang lain jahit..eh, tak tau nak cerita camne.. :D

2 comments:

  1. aiyak~
    nak suggest pun kite tak tahu. kedai yang cik lijah suggest tu jauh jugak nak ke banting sne x? hukhuk

    ReplyDelete
  2. @Dhiera
    cam jauh je dhiera,
    suria dh la bute jln... muahahaa
    sedih nih...

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)