Friday, 3 February 2012

TudungPeople - SAYA NAK!!

As salam,
Alhamdulillah, semalam berangin harini dah ok.. sepatutnya ku tahu kenapa diri ini begitu berangin semalam, uewwww! :P

_____________________________________________________________________________

Sejak terbaca post Kina dulu, aku gila syok dengan TudungPeople.. lain daripada yang lain! Tapi apa kan daya color yang aku nak tak ada dan dorang tak boleh customade color yang kita nak.. aku direct email tu admin TudungPeople.. hehehehe

Tapi, aku masih nak yang Off White.. hehe boleh pakai time sanding.. :D





Cantik kan..? dah siap patch lace.. cuma lilit je.. dengan harga  RM68.00. Ke ada yang cakap mahal..? aku memang fail bab tudung ni, ye lah pakai shawl & tudung express kat pasar malam je.. hahahah!

Mari² pilih, so far semua color still available... ;)


Till then,


4 comments:

  1. kite tak tahu la mahal ke murah yunk. kite pun beli tudung dgn shawl murah2 je. hehehe

    ReplyDelete
  2. @Cik Puan Rara
    Cantik.... :D

    @Dhiera
    hehe, tu la suria pn xtau mahal ke murah..waaaaa selalu beli pasar mlm camni laaah :P

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)