Monday, 19 March 2012

47 Days To Go

As Salam,
Waaaaa...isnin yang bermalas malasan boss pulak outstation..
Tapi malangnya dah outstation masih tinggalkan kerja..damn!

_______________________________________________________________________________________________

Weekend semalam (ahad & sabtu) sangat bermakna, cewaaah! Sabtu lepas kerja g ambil baju nikah.. weeeeeeee sangat berdebar ok, risau outcome tu camne laaa kan.. tapi alhamdulillah, seperti yang dijangka itu lah outcome nya.. even aku rasa pricy sikit (padahal under budget, hihi) tapi aku nak lagi murah..huhu dasarr

Tak perlu teaser bagai, coz baju aku sangat simple..itu yang aku nak..cuma aku rasa sendat tang perut muahahaa..ish ketara ok! dah balik test lagi kat rumah akak aku cakap, risau tengok kang pecah..kahkah yer lah 100% untuk baju aku guna lace lining chiffon superb nipis.

Ok, settle hal baju nikah..nak try diet sikit supaya lebih sopan..hihi

Now perkara yang paling penting doc. kebenaran untuk nikah.. tunang masih belum settle.. tunggu dia dah settle nak kurier bagi ayah aku hantar g kariah then next month boleh balik kampung untuk ke pejabat agama.

Bulan ni dan bulan depan jugak duit akan lebih mencurah-curah keluar..even this month pun aku dah terasa sangat kopak, tersangattttttt ok..huhu T__T"

Atas sebab ini lah jugak tetiba rasa nak cepat kahwin, tak nak tengok duit makin meluncur laju keluar..

Tapi rumah pun tak dapat lagi..huhu

Entri entah apa-apa lah carcamarba

Doakan saya... ^___^

Till then,

12 comments:

  1. suria cume 42kg je? tak perlu diet lg kot ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah 42kg je..
      tp kena diet bahagian perot..hehe

      Delete
  2. Samelahh kte.. bab duit mencurah keluar & x setelkan borang lg!

    ReplyDelete
  3. hai, come over and take a look!

    ** DIY Project, sesuai untuk bride to be!! :)

    FREE PRINTABLES... JUST FOR YOU!

    http://everybodylies3.blogspot.com/2012/03/diy-how-to-make-paper-bow_19.html

    ReplyDelete
  4. huhu... sebut bab perut ni buat i seriau.. kes yg sama la kita ni.. lemas tgk perut sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah prob nya..
      asal mkn semua singgah kt perot
      tmpt lain kosong xmau singgah..haha

      Delete
  5. salam perkenalan dr saya, B2B dari kedah...

    sila jenguk my blog & join contest sy! :)

    http://pikapikah.blogspot.com/2012/03/my-first-contest-jom-join.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai pikah,
      thanks..nnti suria follow k ;)

      Delete
  6. hahaha~ ape lg sit up siang mlm cepat! =D eh! tunjuk la sikit bajunye.. mesti cantik kain lace tuuuu ;p mule2 tgk duit byk je, skali abis je kenduri rase nak nagis.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak sit tu boleh tp nk up tu yg x boleh..huahauu
      alaaah baju biasa2 je laaah, malu..simple sgt ;D

      Delete

Hello cantik's.. ;)