Monday, 12 March 2012

Bila Tiba Saat Ini..Rasa Nak Kahwin Esok!

As Salam

_______________________________________________________________________________________________

Mood down terus hari ni, tak tau sebab Monday blues ke apa tapi memang down & sarat. Walaupun hampir 80% preparation dah settle tapi entah kenapa lah rasa ada lagi yang belum settle..maybe terlepas pandang.

Tetiba rasa arghh!! nak kahwin esok je lah!! malas nak pikir² lagi.. rasa semak..

Paling² buat aku semak serabut, bila mana aku terlalu banyak terasa hati dengan orang dan mudah tersentuh.. terasa hati yang aku langsung tak boleh luahkan.. Betul cakap orang akibat suka sangat memendam rasa diri sendiri rasa nak meletop.

Zahirnya aku mampu ketawa.. dalam hati kau tau..?

Ok, diam....

2 comments:

  1. sabar ye...time nak kawin ni memang banyak dugaan yang mencabar kita..

    ReplyDelete
  2. haha~ tp mmg betul pon rase nak cepat2 je malas dh nak pikir2 tp nak xnak kene gak la setelkan kenduri sendiri.. saba ye yang. pas je kenduri due2 rumah lege giler!

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)