Saturday, 24 March 2012

Bunga Bunga Cinta Kekwa

As Salam,
Hai..lupakan entri semalam, ayuh kita bergembira..hiks

_____________________________________________________________________________________________

Pemilihan hand bouquet..
Aku kan aneh yang turun dari planet lain, of coz aku suka lain daripada yang lain.. selalunya kan bride guna  roses kan pastu tambahan bunga kecik² tu entah apa tah nama dia..hihi tapi aku nak bunga 'kekwa' sangat melayu nama ni..kihkih

 Try mintak quotation pada vendor ni, gambaq yang aku tunjuk tu bunga daisy bukan 'kekwa' waawawawaa malu.. akak tu quote daisy camni guna 10-12kuntum ja coz bunga besaq², rm60..? mahal dak..? heheeee saja tanya hb aku bridal sediakan sesaja nak merisik :P

Dah google search baru perasan ini bunga 'kekwa' ituuuu nama orang putih chrysanthemum, terbelit lidah aku, terus teringat teh bunga..huhu #jakun



Color camni yang aku suka

 sekali imbas macam bunga taik ayam but nice..unik u'olls ;)

Berbalik pada daisy ye (cewah) tetiba dah tukaq selera tak mau 'kekwa' lagi dah. Nak daisy ber-color color.hek baru lah color of rangoli :D






Nama sebenaq bunga ni Gerbera Daisy. akak tu dah reply..hihi

Sumber : Google

Till then,

p/s :Title post langsung tiada kena mengena..

 


6 comments:

  1. wawwww cantik rupanya kekwa ni.heee mmg plan nak buat utk hantaran fresh flower nnt.tapi utk hb pun cantik juga ape.mesti berseri-seri tangan suria hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga kekwa cam bulusss² sikit kan..hehe unik!
      hahah tangan je berseri..? pengantin nye..? kihkih

      Delete
  2. Salam kenal suria.
    Cantik jugak bunga nie.Warna dia yg colourful tu yg bg tmbah cantik.best jugak buat hiasan dlm bilik nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sarah,
      naik kan seri bilik warna warni..hihi
      thanks :)

      Delete
  3. vote for daisy! hehe.. i suka sght dgn daisy.. hehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)