Friday, 9 March 2012

Celcom Sayang Saya Kah..?

As Salam,
hah hambik...punya lah hilang mood dengan vendor kad kahwin, blog pun malas nak usik..hahaha actually bukan tu saja yang menganggu mood aku ni tapi kes rumah sewa pun asik bermain² dalam kepala otak ni.. masih tak dapat cari lagi..huuuu.. -.-"

Ok, ke laut...~~~

_____________________________________________________________________________________________

Dah 2 hari tak ber-online dirumah, broadband den hilang..entah mana aku campak, sikit pun tak ingat.. ala² hilang ingatan lah kan.. kat rumah takdak kat opis takdak, entah ada ke toyol yang tangan panjang! line pun aku dah barred tapi monthly fees masih berjalan, nak terminate aduh macam² hal.

Semalam dah call celcom nak barred, ok settle. Then balik rumah try lagi tak jumpa jugak tunang suruh terminate terus.. -.-" ok fineeeee, g branch dorang cakap kena call center. Try lah sok sek dengan budak celcom tu dia cakap kenapa tak terminate temporary dulu kot² nanti dah jumpa boleh call center je buka semula line..ah kak aku pulak nak jugak line ni.. ok call center nak terminate temporary banyak lah pulak cekadak nak itu ini, fineeeee saya nak terminate permanent!! terus pass line ke orang lain, sesi pujuk memujuk..huhuhu dorang offer aku untuk april tak payah bayar, then g branch ambik moderm baru rm100 + simcard rm5.. wahh! cam best.. jap nak call husband saya tanya dulu, muahaha tipu sunat.

Now, sedang menunggu keputusan 'husband' kahkahkah cam best pulak :P takpa laah biarkan 'husband' g hospital tengok abah dia dulu, admitted hospital seremban untuk operation mata.. semoga abah 'husband' kite cepat sembuh.. hee..

Tetiba hilang pengakhiran ayat.

Till then,

2 comments:

  1. husband ye suria.....muehehe...tertipu budak celcom ituwwww hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah laaa 'husband' mueheheh
      cam comel plak cakap 'husband', gatal tetiba :P

      Delete

Hello cantik's.. ;)