Saturday, 17 March 2012

Contoh Pelamin

As Salam,
Mood meng'update' tengah best harus up entri dulu...uewwww uewwww!!

_____________________________________________________________________________________________

Baru 2 hari lepas selesai pemilihan pelamin.. padahal ada masa lagi sebulan setengah je kan. Bukan nak lengah tapi aku sendiri tak dapat decide aku nak jenis macam mana, rambang mata aku ni kalau boleh aku nak combine semua yang aku dah select tu jadi 1 pelamin..hikhik

So, dengan itu aku memerlukan khidmat akak aku laaa siapa lagi..


Kalau ikutkan hati aku nak yang super simple.. tapi akak aku memang peminat tegar kerawang², dia bagi pilihan lebih kurang camni laaa 2-3 pict. tapi masih kerawang yang sama.. apa daaaaa..

Pemilihan tema juga dia laaaa, eh cam melebih pulak aku yang nak kahwin kan..huhu tema yang sebelum ni semua bertukar 90% , 10% adalah baju sanding yang maintain color..huuuuhu

Percentage tu semua akak aku lah punya kerja siap mention color ini 70% and bla..bla..blaa... cerewet melebihi aku.

Dah submit bagi WP tapi belum ada respond kenapakah..? haritu bukan main mintak aku submit je nanti dia komen. Nak cakap tak online ada je aku tengok.. hurmm, ini yang mengetarkan jiwa aku nih..

Aku idok ler mintak 100% kan, dah tau ni copy & paste.. at least iras² pun jadilah.. nak meriah² kang bapak aku ketuk kepala 60kali, ini pun jenuh pujuk nak pelamin..haih

Ok, till then

p/s : Harini misi collect nikah attire..hihi, wish me luck :D

8 comments:

  1. Gud luck suria,
    mesti x sabar kan nak try baju tu.

    ReplyDelete
  2. hehehe... siap ada percentage gitu.. hebat betul ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa hebat lah sgt
      tp outcome xtau lah kan...hehe ;D

      Delete
  3. cantik i ske yg kerawang2 itu..heheh..simple tp tambah la sikit2 bg cun lgk..hehe..

    btw i folo u k..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xtau nk tmbah apa lagi :D
      Thanks :)

      Delete
  4. alamak leez pon peminak kerawang2 ni tp sekali vendor ckp cm xcantik la if pilih dgn baju yg leez nak pakai 2.. emmm T__T malas nak igt dah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloorr..
      xpe, pelamin leeza pn cun..
      less is more :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)