Wednesday, 28 March 2012

Folic Acid

As Salam


________________________________________________________________________________________________


Sekeping (10pcs) RM 1.00


10 comments:

  1. Replies
    1. vitamin B9, utk menguatkan peranakkan katenye..hihi
      nurse yg dkt klinik kesihatan tu suruh mkn ni masa g buat HIV test tp lupe nk amik kt sane, p beli kt farmasi je

      doktor ckp start mkn 3bln sblm kawen..tp suria dh lmbt, ni pn asik skip..muahha ;P

      Delete
    2. kat farmasi mana2 boleh beli ke suria? 10biji utk sepapan rm1 je? murahnya! alamak...tnggal lagi sebulan nak kahwin baru nakcari asid folic ni... kikin takut sikit mkn ubat2 ni tapi mana2 farmasi boleh kite beli n dpt kan ke? :)

      Delete
    3. suria pn mula² takut jugak nk mkn pil² ni
      takut effect nanti kan
      tp dh masa g buat HIV test tu nurse tu ckp kena mkn bru confident ;)

      Delete
  2. kite pn dapat ni mase buat HIV test hari tuh.. tp, x makan2 pun lg.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee
      sy dh ada pun asik lupa, kdg² 2-3hari sekali bru mkn :D

      Delete
  3. klo mintak kat klinik panel kak long nnt, doktor bagi tak?

    kak long tak pernah mkn lg...ni pun nak dekat sebulan dah kawin ni...tak tahu pun kne mkn...adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana² klinik pn ada kak long
      sbb ni vitamin je.. :)

      Delete
  4. bagus makan b4 kawin nie.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la nurse kt KK ckp
      tp ni dh brpa hari x mkn..lupa..
      hehehe

      Delete

Hello cantik's.. ;)