Saturday, 3 March 2012

Guest Book Corner

As Salam,
Hai..saya bekerja, anda...? damn!

______________________________________________________________________________________________

Sungguh rasa makan gaji buta kalau hari sabtu. Ini lah kerja buta aku harini..weeeeee




Jatuh cintaaaa terus dengan Guest Book Corner KerjaKahwin ni. Tak pulak ku tahu yang depa ni boleh ambil tempahan sampai ke kedah, kalau tak SAYA MESTI PILIH!! now dah melepas..

Firstly, call mak aku nak cakap dengan ayah coz dia dulunya part time tukang kot² dia boleh lah tolong si anak yang mengada² ni tapi mak aku kat rumah kenduri pulak..hampa kot, dalam keadaan yang sangat teruja harus aku solve jugak perkara ni.

Teringat subcon kat bawah, heeeee terus sketch bodoh², ambil gambar masuk hp konon nak tunjuk lah tapi hampeh sekor pun tak faham gambar dalam hp.. tapi yang aku sketch bodoh² tu boleh pulak faham, aih tak faham aku. Siap dah tung tang tung tang itu ini jenis kayu semua & saiz (nasib baik ex-purchaser, tau lah rupa barang) ok, decide nak kayu jenis Timber Frame.. alorr tak sampai RM10.00 untuk 12kaki. Siap bagitau bajet tak tahan sungguh sewel dasar kedekut.

 Buruk gila takde seni :P

Meja pulak consider lain cerita, kan best kalau aku boleh kidnap meja camtu kat opis ni..ada je dalam bilik bos aku tu camni punya rupa.. semua subcon buatkan.. material pun berlambak dekat site dah jadi scrap.. huhuu bos, i want it.. i want it.. #hentak kaki

Sudahlah jangan bermimpi

Oh! harap² dia boleh tolong aku..heeee.. yang perlu di ingatkan, saiz frame tu MESTI muat masuk kereta comelku..

Source :  http://kerjakahwin.blogspot.com

Till then,

8 comments:

  1. Replies
    1. cantik kan...?
      simple but nice...suka wooo ;D

      Delete
  2. cantik suria...buat dan review kt kami nanti tau :D selamat bertukang..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess suria mmg cantik! agagagagaa.. :P
      kt nilai susah nk bertukang, kalo kt kampung dh lama daku bertukang sndri..jimat oh jimat ;D

      outcome pn xtau camen g as..hihi :)

      Delete
  3. lawa la suria..idea yg menarik..=)
    nway nk tnyer suria keje dlm construction sector ekk??

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria cilok je nih...hehe
      ha'ah construction, nape eh..?

      Delete
  4. suria...kalau jadi nnt bawak balik tau...nk sewa utk majlis kat kajang hahahhaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee buat la lawak la anis ni,
      lum jd pun lagi....huk² :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)