Friday, 2 March 2012

'Kekonon Centerpieces'

As Salam,

Dah jumaat (padahal ini schedule post, huhu) apasal makin cepat, semalam baru je khamis..kenapa tak rabu dulu lepas tu selasa..

_____________________________________________________________________________________

Centerpieces yang aku langsung tak ada idea..camne eh...?




Then, terperasan ada yang guna tin susu sebagai vase..hehe cun jugak eh



Yesss..i like tin camni.. ini lah budaya kita penjimatan, hakhak



Ohhh, nampak macam akan mudah kerja aku nanti kalau guna idea ni. Tin boleh mintak abg aku simpankan.. nak lagi mudah mintak dia tolong spray putih sekali...heheheee lepas tu aku guna je bunga tisu yang aku dah buat hampir 100pcs tu..

Tunggu je laaah outcome! sebab tu lah title post aku tu boleh memainkan peranan 'Kekonon Centerpieces' kalau aku tak buat tak ada rasa annoying sangat...weeeeeeee :D

Till then,
bai..

2 comments:

  1. suriaaaaaa nnti revuew tau tentang 'kenonon centerpiece ' tu...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikin ni lawak laaa....hek³
      kalau x buat camne nk review...hehehehe

      Delete

Hello cantik's.. ;)