Wednesday, 7 March 2012

Kenapa Dengan Kau Ni Vendor

Geram ni..
Macam nak putus urat punya sakit hati..
Sampai lupa nak bagi salam dulu

As Salam,
Cool....

________________________________________________________________________________________________

Dah tahap geram dengan vendor kad kahwin nih, ingat aku nak kahwin main² ke..? Time discussion haritu bukan main lagi ok itu ini, akan cepat..alah jangan risau kita cetak dalam 7-10 hari paling lewat! Tapi ni untuk draft saja pun dah nak masuk 2 minggu.. sekali ketuk sekali jalan!

Draft yang first tu pun aku sms tanya macam mana dengan draft, then cakap ok akan email hari ini atau esok.. ok fine, esok tu tunang dah dapat email dorang.. so aku telek² banyak jugak kesalahan, then ada yang aku tak nak ada like ayat² Al-Quran, nama Allah, Assalammualaikum semua tu pun time discussion dah bagitau dah tapi masa draft ada lagi, ok fineeeee lagi aku siap edit bagitau yang mana nak buang dan replace etc. so aku dah email hari sabtu lagi.. sampai hari isnin aku sms dia cakap esok atau lusa.. ni harini dah tulat.. habuk pun takda jangan katakan ulat lah kan..

Teringin gila ooh nak call or sms dia tapi kena tunggu hati aku bertenang dulu.. kang msj aku lain macam jadinya..

Bukan tak boleh nak sabar, coz dia janji lain.. kalau ikutkan lepas discussion haritu memang aku nak cari vendor lain sebab tetiba rasa mahal tapi tunang cakap dah rezeki tu untuk dorang, thats why aku percaya tapi ni lain jadinya..

Ayah aku pulak dah tanya mana kad, mana kad..dorang dah nak start distribute ke Langkawi dalam bulan ni.. adeh laaah..

p/s : Mohon diberi tahap kesabaran yang cukup tinggi..

14 comments:

  1. kesiannya suria.. kalau as memang tak sabar dah.. mau hari2 as emel dia tanya status..geram tau.. kita dah ada dateline,jgn lah buat main2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sian kan..? hihi
      tapi dah cool..
      sms dorg td, katenye tersalah amend org lain pnya nama & email bg org lain..wlupn jwpn agak klise redha je lah tggu ptg kang dia email semula.. sabareeee :P

      Delete
  2. kesian surian....kalau Nisa, mesti dah meroyan..huhu, silap2 amik vendor lain..
    pernah jadi kes camni kat baju tunang Nisa, lambat betul siap, sekali call skli gerak,tapi orang lain yang tlg bising kan...huhu

    sabar ye Suria..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sampai hati nk tukar vendor sbb ini melayu..
      meroyan jugak laaa setiap kali kna follow up kan, hehe
      thanks ;)

      Delete
  3. suria. saya baru aje buat kad kahwin. arini baru anto map n doa. xtau la tu camne. hopefully ok.

    sabar k. mane tau hasilnya awesome nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik jan, suria dh anto map seminggu dh..
      minggu lps bru dorg email draft, dlm masa 1 hari suria dh sedn balik email tu tp sampai la ni pn x dpt..

      idak ler awesome kot, kad murah² ja..huhu
      sumpah malu :P

      Delete
  4. benda2 mcm ni kalau call, sms, email tk jalan...kena trus pi sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaaa..
      dh serabut otak dh ni..
      dorang asik ckp jgn risau..huuuuu
      cam nk fire je..heh

      Delete
  5. Replies
    1. hehe..yer sedang bersabar :)
      thanks ;)

      Delete
  6. Selalunya vendor kad nie akan buat cepat if kite gi je kedai dia tu, no email2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah yg berlaku sebaliknya dorang suka main email²..
      dah call x jawap sms lambat..

      Delete

Hello cantik's.. ;)