Monday, 5 March 2012

Veil Idaman

As Salam,
Update sementara rajin's..

________________________________________________________________________________________________

Dah lama aku suka veil yang macam ni, Baru² ni pulak Diyang Azura ada buat sales apa entah tapi saya sangat sukaaaaa

 Sumber : Diyang Azura

Lebih kurang juga veil Lisa Surihani nikah, sorry nah aku tak pandai cari pic. yang cun.

Sumber : Beautifulnara



Ni veil sanding Lisa Surihani, pun jatuh cintaa... yes! i know laaa price mesti bikin pengsan.. :P

Aku suka veil berbentul Oval.. pastu panjang..baru ala² princess berangan..

Till then,

4 comments:

  1. DIY la sendiri dear..hiks..gud luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tangan keras la mila x sanggup nk rosakkan kain yg mahal² tu..hehe tq ;)

      Delete
  2. suria~ leeza tengah uwek uwekk..kesian dia mood ke laut skang ni T__T leeze kirim salam..dia cakap dia selalu baca blog suria :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah..comelnye leeza, hehehe best²
      malu laaa ada ke pembace, hahah ;P TQ nana cantik ;)

      Delete

Hello cantik's.. ;)