Friday, 6 April 2012

Check Up

As Salam,

_____________________________________________________________________________________________

Bermalas malasan lagi dirumah hari ni, jap lagi nak g klinik untuk last check up maybe..hehe takut woooo kang doktor tu tekan-tekan dekat tempat yang bengkak tu kang.

Jalan dah semakin jadi orang, tak macam ketam lagi dah cuma bengkak dan lebam ja belum surut.Luka semua dah kering.

Mudahan tak ada apa lah kan, esok balik kampung g settle legal document & ke pejabat agama.

Takda sangat perkembangan untuk persiapan disebabkan keadaan aku ni hanya mampu duduk satu tempat saja, then potong riben untuk bunga pahar, gunting Thank You tag. Kalau boleh jap g nak gigih g Nilai 3 beli bantal kecik-kecik tu nak bawak balik kampung esok, then tengok lagi kalau-kalau ada barang yang dah bawak balik. Coz lagi sekali balik awal bln depan dah kahwin..wawawawsaaaaaa...

Ok, nak bersiap g klinik,

Till then,

p/s: Thanks for reading :)

4 comments:

  1. bantal kecik-kecil camne tu suria, nanti tonjok la teaser.berminat jugak nak beli hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. idok le kecik² sgt zimie,
      alah yg org letak dekat sofa tu, yg tu laa nk letak atas katil
      ;P

      Delete
  2. suria, kite dah lama tak datang sini. ape jadi dengan kaki suria tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria jatuh longkang la dhiera...hehehe
      parah² xleh jln seminggu :)
      now dh ok skit after mengurut :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)