Thursday, 5 April 2012

Darah Manis - Jatuh Longkang

As Salam..
Hai semua... haha bajet ramai yang baca kan..?

_______________________________________________________________________________________________

Bermalas malasan dirumah u'olls, MC 3 hari katanya..doktor kasi akibat jatuh longkang. Sound sangat kelakar..kahkah tapi iyoooo sakit nya nak mampus mengigil-gigil kaki tangan menahan.

Start selasa (03/04) MC daripada klinik panel tak ok jugak, semalam g klinik area rumah dapat MC lagi 3 hari total 4 hari, next monday baru masuk opis.heeeeeeee

Bentuk kecederaan, betis kanan terkoyak isi sikit, lebam dan bengkak besar penumbuk dewasa. Peha kiri scratches sebesar tapak tangan dewasa lebam dan bengkak penumpuk dewasa, bengkak pergelangan kaki kanan.. muka tangan maintain..hahah

Yaaaaa...ana jatuh itu longkang kedalam 1.5 meter laaah..huhu

Mak aku dah bising2, lagi dekat majlis lagi macam2 hal terjadi.. dah darah tengah manis

Derita u'olls, jalan dah tak macam orang, tak boleh duduk atas lantai, tak boleh bercangkung..duduk beralaskan bantal kat peha...

p/s : Sorry lambat reply komen, tuan blog sakit..thanks for reading ;)

18 comments:

  1. adoi-adoi...huhuhu
    darah manis katanya...
    semoga cepat sembuh...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe
      yee darah manis
      nisa pn kena hati2 pasni, :)
      thanks

      Delete
  2. dengar pn dh sakit..huhu get well soon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apatah lagi yg menanggung ye dok..?
      hehhe
      thanks dear :)

      Delete
  3. mula-mula as baca tajuk memang as nak gelak..hehe...

    macam mana boleh jatuh longkang ni suria? jalan sambil tutup mata kah? sambil nynyi lagu 'apek..depan ada longkang..lompat..lompat..'

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah lah as..
      tetiba sedar dh dlm longkang..pdhal dah setahun melangkah tp malang tu kena dkt2 nk kawen..kihkih

      Delete
  4. alahai ciannye kat suria..
    next time hati-hati ye..
    semoga cepat sembuh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe malang x berbau..kihkih
      thanks :)

      Delete
  5. ololo cian nye..ecely, tengah tahan gelak ni..hehe
    ingat kan longkang cenonet je, tiba2 1.5m..amek!! aduh xle byg..
    byk rehat dear moga cepat sembuh :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih tinggi longkangnye..
      dr atas 1.5 dr bwh 1m..
      thanks mila :)

      Delete
  6. alololo cian nye jatuh...kene jaga diri baik2 sebelum kawen k..eheh

    ReplyDelete
  7. mak uih ganas sungguh kecederaan yang dialami.haha take care suria! jangan lupa letak obat byk2.

    ReplyDelete
  8. dulu kwn i pn penah jato longkang.. dgr mcm kelakar, tp kesian jugak la tgok de.. terseksa betol.. mmg penahan darah manis betol ni.. hehe.. semoga suria cepat sembuh taw! jage diri elok2! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seksa pn dira..hehe
      thanks dear :)

      Delete
  9. ya allah yunk, kalau kita tak baca entri ni kita taktahu ape jadi dekat suria taw. take care ok! get well soon~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah semakin ok dah..huhu
      thanks darl ;)

      Delete

Hello cantik's.. ;)