Friday, 20 April 2012

Kawan Saya Pakai Macam Ni, Macam Ni..!

As Salam,
Title ku dah mental.. tak tau nak letak apa daaaaa..heee

________________________________________________________________________________________________

Sebenarnya sampai ke harini aku belum lagi decide nak pakai tudung macam mana untuk nikah.

Ini kawan aku masa study dulu, pakai shawl satin dengan inner neck je u'olls. Tapi tetiba aku rasa sangat cantik!


Ini majlis resepsi

Ini bertandang (saja aku cari gambar daripada tepi)

Weeeee... i like! 

Tapi kalau aku  nak pakai shawl satin ni camne lah nak belit.. memang fail! nak tanya  malu... huuuu itu lah orang kata malu sesan jalan, cisssss tetiba

Pernah ada satu masa raya tahun lepas, masa pakai tu aku rasa menggerbang² jer rasa macam aku pulak nak melayang..

Jom balik.. nak p pasar malam Desa Cempaka dkt Nilai, nak cari shawl satin.. hahaha #over

Picture cilok dekat fb pengantin baru ni..heeee ;)

Till then,

p/s : Minggu depan lagi sekali jumaat u'olls untuk berjimba sebagai single mingle :D

 

Till then,

11 comments:

  1. cntik..kalo kulit putih la bg atie..hue3

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria kulit gelap, tp mase bertunang aritu pakai tudung instant satin..heee belasah je :D

      Delete
  2. suka la make up yang 1st tu suria hehe. opss off topic haha.

    1st time tgk pengantin pakai shawl satin.wat lah suria.mesti cantikkkkk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria pn suke make up die..
      MUA tu dok putrajaya :D

      malas nak belit lah zimie, xreti....hihih

      Delete
  3. Replies
    1. nmpk mewah kan wlupn shawl tu baru brpa ringgit jer.. ;)

      Delete
  4. haha suria ni ade2 jer...gedik ye. kikin pakai shawl jugak utk nikah tapi yang biasa je,inner neck dah beli tak tak sesuai ngn kikin sedih sungguh,skrg masih terfikir2 nak pakai shawl tu ngn inner biasa atau inner lace (tu pun kalau jumpa) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. suria lg laaah dh brpa byk beli tudung nak match kan
      tp mcm x kena gaye.. agaknye kena pakai tudung instant biase tu je kot bru match..kihkih

      Delete
  5. u... tudung instant satin beli kat mane? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. i beli dekat jln tar, kedai dia cam kiosk je..
      kedai dia dlm kedai, hee xtau nk ckp camne..
      kedai tu yg ada tempahan lekatkan beads utk baju & tudung..

      Delete
  6. asslam suria . terkejut sekejap tgk pic kawen kwn awk tu .. hihi
    wlupn x brpa knl lagi... tp mmg kenal pic tu ... hehe.

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)