Monday, 30 April 2012

Kenapa Mak Buat Saya Macam Ni................

As Salam,
Eh..title post ala² Harian Metro.. muahaha

________________________________________________________________________________________________

Ini kes semalam laa,
Sepatutnya aku nak jumpa tunang semalam sebelum berangkat pulang ke kampung malam ni, tapi mak aku tak kasi jumpa..hikihik

Dah nak dekat sangat dah buat apa nak jumpa lagi.. kuikui

Memandangkan semalam birthday aku, ofcoz lah hati meronta² nak jumpa kekasih hati tapi dihalang si ibu mithali..hehe sudahnya harini aku asyik sms je tunang..huk²

Yeay! umur aku sudah menjangkau lagi satu angka, apa ada hal kan dengan angka janji aku masih nampak comel.. muakakaka #muntah :D

Sebenarnya aku memang betul² lupa akan birthday aku ni, sampai lah mak aku mesej pagi semalam baru teringat birthday sendiri.. hahaha cute tak saya.. wakaka

HAPPY BIRTHDAY KEPADA SAYA - 29 APRIL 2012
HAPPY BIRTHDAY JUGAK UNTUK B2B KIKIN - 30 APRIL 2012

Nice kan..? birthday kitaorang selang sehari, then nikah pun selang sehari. aku 04 mei, kikin 05 mei.. heeeeeeee

Till then,


18 comments:

  1. wahh...happy belated day sayang..selamat bakal pengantin baru :)

    ReplyDelete
  2. happy birthday kakak suria berstatus bujang untuk 4 hari saje lagi ;) semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sihat selalu, dipermudahkan semuanya dan diberkati Allah sepanjang hidup mu..aminnn~

    * p/s selamat pengantin baru untuk kakak suria + suami :) semoga bercinta hingga syurga ya ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..amin
      thanks nana ;)

      Delete
  3. congrats..tak lama dah..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)
      dh lepas..ni bru nk reply, hihi sory ;)

      Delete
  4. hepi besday suria..umo dah brp?? jeng2!! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mila..
      hahaha kite dh tua laaa...hihihi :D

      Delete
  5. hik2 cian dia xpe dah kawen ley jmp hr2..24 jam..huk3..
    happy besday!!..^_^

    ReplyDelete
  6. hepi belated besday suria! lg 4 ari jek lg suria nak kawen..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks rina :)
      now dh lepas 9 hari, hihi :D

      Delete
  7. happy belated birthday yunk!!semoga panjang umur dan murah rezeki~
    suria dgn kikin macam ada chemistry la.. wiwit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dhiera syg! sorry ni dh terlalu lambat reply..hihi
      yer kan cam ade chemistry gituuu :D

      Delete
  8. suriaaaa cepat upload gmbr nikahhhhhh...yeah kite mcm ade chemistry hehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikinnn..aduh malasnyaaa.. dh la internet lembab..hihi
      yeaaaah~ ada chemistry :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)