Saturday, 21 April 2012

Nak Bunga Ni!

As Salam,
Apasal lah blogspot ni tukar layout! sumpah tak best! nak cari column comment pun tak jumpa... cissssss
________________________________________________________________________________________________



Nak bunga ni!
Yeeeeee... dah order pun.. suka! thanks my lovely BFF.. wah dan² lovely..kihkih

Semalam sesaja je lah send picture bunga calla lilies ni via skype, hajat sebenarnya nak tahu kedai bunga area Gurun sana kan sebab kebanyakan yang aku nampak bunga orang India sembahyang tu banyak lah orang jual.

Sekali Cik BFF aku ni meng'offer'kan diri nak tanya opismate dia (husband dia kerja kedai bunga). So, tadi dapat tahu ada bunga ni..waaaaa.. rasa macam nak lompat tinggi² sampai pucuk atap.. hahaha! lagi syukur betol² under my badget, alhamdulillah.. yang aku dok tanya dengan vendor ni, bunga garbera daisies pun dah cecah RM60 wehhh tu pun baru dalam 10-12 kuntum..

Best! Tak sabar nak kahwin.. hahahahaa #gatal :D


p/s : Harini last dating, next week dah balik kampung, next friday dah nikah.. lepas tu dating as husband & wife.. cewah! blueweeek! :P


6 comments:

  1. wah!!! tinggi betol lompat nye ye...hik3...sabar2...x lame lagi je tu..sabar ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..xtau dh nk lompat mana lagi, over excited! :D

      Delete
  2. sabar suria. Gatal noooo. hehehe. Tak lama je lagi. :)

    ReplyDelete
  3. suria, berapa harga bunge ni ek?

    ReplyDelete
  4. kwn suria ckp x sampai rm40,
    siap sekali reben :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)