Monday, 23 April 2012

Saya Ke Fah Lean!

As Salam,

_______________________________________________________________________________________________


Ke Fah Lean again & again! mentang² lah dekat kan.. entah yang dah keberapa kali aku g sini beli barang sikit² lama² jadi bukit. Nak snap gambar aku malu... heeeee

Aku suka sini sebab harga memang gila berbeza. Dawai biasa ni kat Nilai 3, RM1.20/pack dekat Fah Lean baru 70sen! kau tambah lagi 20sen dapat 2pack, faham idok..?


Bunga pun banyak pilihan, SA siap boleh tolong mix & match untuk kita.

Aku beli ni, carla lilies..hikhik RM1.00/pc


 Bukti :D


Biar palsu,
asal tak layu.

*pantun 2 kerat

Senyum lebar ^_______^ first time pergi dah berkenan tapi tak tau nak letak mana. Dah balik rumah baru ingat aku ada beli vase RM5 yang sederhana tinggi. So selasa lepas lunch time aku g beli sedozen, balik nak menjaki akak aku tapi menerima padah, dia pulak nak..tak dapat der.. esok g lagi sekali beli untuk dia..hahaha

Tu je lah..
Bai.........

7 comments:

  1. cantiklah bunga lili tue
    belikan ekin boleh x?
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga tu sedang restock SA dia ckp,
      aritu suria angkat 12pcs esok tu pulak g tambah lg jdkan 15
      pastu tinggal lah yg dh x brpe elok..hihi ;)

      Delete
  2. Replies
    1. kedai ni dkt balakong farha,
      senang sgt..try masuk website http://www.fahleanfloral.com/
      ada direction :)

      Delete
  3. wahhhh...cantik tu kalau letak dlm vase..lepastu letak dlm bilik pengantin..sweet je kan suria :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe
      mmg nk letak dlm bilik pengantin pun ;)

      Delete
  4. murahnyaa. skrg harga bunga ni dh mahal. saya baru pergi, rm16.90 dpt 9 kuntum je. sobsob.

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)