Monday, 2 April 2012

Sedang Mengedar..

As Salam,
Hai darl...mood memang betul ke lautan pasifik dah nih..

________________________________________________________________________________________________


Malu nak tunjuk sini, huhu kad paling simple di alam semesta :D

Kad kahwin ni dah dapat last 2 weeks lagi, tapi aku belum pun sempat pos.. baru terkedek2 collect alamat kawan2..

Aku tempah 1000pcs, bahagi 2 dengan tunang.. so, ayah aku mintak 400 tinggal lah 100 dekat aku.. sangat terhad! Kepada kawan2 yang mana boleh aku verbal semua aku verbal, sms, call je belum..huhu

For b2b pun ada..especially yang suka mengumpul insya'allah if cukup aku pos juga.. maybe b2b utara..? nak kah anda..? muahahahaa..

Yang berminat sila lah inbox suria di fb ok..sini takdo inbox.. tak pun email sajo.. (sila pandang sidebar)


Till Then,

p/s : Tak ada teaser bagai, takut kang lepas kahwin malas nak review semula...huhu

6 comments:

  1. Majlis suria nnt di mana ya? mcm nk dtg la.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. gurun, kedah anis...
      hehe meh address suria pos wedd card ;)

      Delete
  2. Replies
    1. ye nenek,
      makcik dh dpt..
      tungguuuu..huhu

      Delete
  3. mila nak 1..kalau cukup la :p
    mila email boleh?

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)