Wednesday, 30 May 2012

Baju Nikah..?

As Salam,

_______________________________________________________________________________________________

Actually, ada yang email aku mintak aku cepat² review baju nikah. Euwww.. malu sayeeee coz baju tu biasa² je cuma aku menggunakan lace yang dibeli di Bandung.

Majlis nikah pun aku tak review kan..? coz aku kecewa dengan diri sendiri, outware baju dah ok sangat ok (lace) maxi dress (inner) pun ok, cuma.....cumaaaaaaaa senteng bila mana aku pakai wedges 4 inches! haaaaaa padan lah muka kan, kenapa lah aku tak mintak tailor lebihkan, masa fitting memang cun² lah paras lantai tapi bila pakai wedges, aku meraung dalam hati..wuuuu


Nah, ni ada sekeping.. ni after batal air sembahyang atas pelamin, aku bukak kasut. see ngam² kan..? (Abaikan sampin hubby ku yang sedikit jatuh, muehehehe wife eh tak terpandang time tu )

Nak reveal full dari depan dengan pakai wedges tu aku rasa nak menangis..wuwuuwuu! banyak yang spoil sebenarnya, dengan Make up yang macam perempuan jepun (wakakak hubby aku cakap). Totally aku fed up dengan MUA ni. Nanti story next review. (MUA daripada bridal)

Hasil daripada makan tak menentu one week before majlis, baju tu bila pakai lebih selesa, but now dah try pakai semula sendat oiii yang maxi dress (yellow) hahaha

p/s : Ni semi-review untuk baju nikah, ngeh3.. @__@


10 comments:

  1. macam perempuan jepun? alahai....nasib tak macam opera cina....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha
      ye cam perempuan jepun, dh mate sepet MUA lg sepetkan.. :D

      Delete
  2. cantik sgt dear..tp x nmpak clear..tjuk gmbr dekat sket ples..heheheeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa rina! suria frust gila kot ng nikah attire ni..wuwuwuuu
      x cantik pun dear! tunggu OP bg gambaq nah nti suria review semula, hek3 :D

      Delete
  3. ala..nak tengok baju close up!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nti dh dpt gmbr dr OP suria review semula eh,
      kalau xde nti suria mintk hubby tlg amik gmbr.. kihkih

      Delete
  4. hai suria.. alamak cantiknye baju awk.. nak gambar dekat cikit..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa je baju tu, hehe
      belum dpt softcopy drpd OP sbb belum balik pn kampung lg utk amik,
      insya'ALLAH nanti eh ;)

      Delete
  5. Eh, kite pun nak buat baju cmni time nikah nanti. Yeyy..akhirnya ada yg sama :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)