Monday, 21 May 2012

Wedd. Review : Bunga Pahar

As Salam,
Mood tengah baik, wajib upadate.. post pagi tadi dah terdelete.. haha kan dashboard baru, aku pulak ala² buta IT harus lah cam apa lagi :D

Ok, ke laut....

________________________________________________________________________________________________

Ingat lagi entry Bunga Pahar ni..? last time tak reveal sepenuhnya kan lagipun color pun aku dah jadikan malam..hihi

Ni lah bunga pahar yang akak aku sempat siapkan.. 100pcs saja untuk letak dekat sisi pelamin untuk melengkapkan syarat.

 Batang pahar (betul ke panggil gitu..? ni ambil dengan Bridal, asalnya tak termasuk dalam pakej tapi dah jenis muka slamber tanya² dapat..huuu :P

 
Bunga Pahar pada sisi pelamain. Refer pada arrow yang malu² kucing tu.. :D

Ada kisah disebalik bunga pahar ni, selepas je 90% siap buat ni aku dengan akak aku g kedai ZC dekat Nilai 3, nampak dorang jual RM 1.00 / batang bunga pun menggunakan paper crepe, dah tu ada butterfly. hewwww

Kalau tak menggigih dah tentu kitaorang beli siap.. @__@

Till then,

p/s : Pelamin pun ada kisah jugak! Color bukan seperti yang aku mintak, tunggu eh nanti review.. -.-'






10 comments:

  1. cntik..nmpk penuh je kot..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah, nampak gebu² dan padat..hehe ;)

      Delete
  2. buat sendiri lagi puas hati kot....hehehe...jimat kos..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang! puas hati tgk hasil sendiri,
      even penat ya amat tp memang xnak buat lagi dh nk pencen..hahah :D

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah..
      kalau x cun pd mata org lain tp kita tgk cun dh ok, hehe ;)

      Delete
  4. suria.nikah sama ngan kte ek.yeay yeay.ehehee

    kte pon wat bunga pahar sendiri.buat bunga dip :) tp suka bunga pahar suria!cantik!

    Review Official Videographer,Jom tengok video nikah saya!
    http://www.cikhelena.com/2012/05/review-ov-video-nikah-kita-dah-siapjom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah! date yg sama kan..?! hehehee
      terror nye helena buat bunga dip, suria xreti..hihi

      kite dh tgk kt group video tu sgt awesome! likeee :)

      Delete
  5. yeayy..seronok DIY sdr..br best n terbaik!!..
    atie pun dah start buat tp masih sket coz xde mase..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe, buat sikit² slow² nanti siap lah..
      gudluck dear ;)

      Delete

Hello cantik's.. ;)