Monday, 18 June 2012

1m Lace + 4m Lining + 4m Chiffon

As Salam,
Haiii mood ke laut ni, tengok blog pun dah tak se-heaven dulu.. T__T"

__________________________________________________________________________________________________

Disebabkan harini opis sunyi cam dewan exam aku buat kerja haram, kihkih saja search online yang menjual lace =P

Heyyy..aku jumpa ni



Bermacam² color.


Dusty Pink


Hijau Pucuk Pisang.

OMG... serius aku dah melting tengok semua ni. Rasa nak grab je semua.. walaupun tak tahu bila nak jadikan baju, nak buat raya pun dah tak sempat =P

Anganan Cik Kiah aku, andai dapat beli aku nak buat blouse or maxi dress or bla..bla.. haha dah nama pun angan², cissss!

Baru lepas pm akak tu tanya price.. yeaha! rasanya mesti setanding lace nikah aku punya price dulu tapi yang ni 1 set lah kan wuwuwuu..

Moh ler order sini : De Gorgeous
Pictures Cred. To : De Gorgeous

Promote freee...weeeee =D

k, bai


8 comments:

  1. nak jugek!
    tapi dorang ada blog tak
    kat opis tak leh bukak la pulak pesbuk..
    aduyai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak ina, suria dh check fb dia tp xde link blog pulak
      tp ade contact no. 013-310 6569 (Siti Aida)
      heeeeee

      Delete
  2. hehe..da gugel..n dia ada blog..
    dah emel dia..
    dan dah tahu rege..

    memang okeh kan..
    design dia pon cantik..
    suke..

    tapi tengah pk lagi neh..

    :)

    tenkiu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah,
      suria pn gigih google memang ada personal blog ;)
      tp dia lum reply lg, heee
      pk jgn x pk kalau berbaloi grab je ;)

      Delete
    2. anis, ni blog dia ;)
      http://aidachentaluq.blogspot.com/2012/05/lace-chiffon.html

      Delete

Hello cantik's.. ;)