Saturday, 21 July 2012

Baru 2.5kg Jer...

As Salam,

_____________________________________________________________________________________________________________


Bagai tidak percaya sebegini keadaan diriku setelah 2 bulan lebih berkahwin!
eceeeeh! ayat pujangga sastera Cikgu Harison.. kahkah #teringat cikgu

Sebelum tengok gambar² ni tak sikit pun aku rasa badan dah naik even jumpa sesiapa pun semua cakap aku dah gemuk sikit, hehe. Now i believe i can fly.. muahaha

Dua hari lepas dengan sendirinya merelakan diri nak timbang berat dekat Tesco, ceeeeeceh! yup its 2.5kg.. hihihi

Tapi, aku diberi peringatan NO MORE s-size untuk baju, go to m-size.. hahahahaa

Gumbira jugak tengok perkembangan terbaru ni, ini membuktikan aku hidup dengan BAHAGIA hahaha sorryyy ter-capslock part bahagia.. huhu~~

k, bai.......



7 comments:

  1. 'berisi' kot?hehe...Saya baru kahwin sebulan dah naik 3kg. Mungkin boleh buat pertandingan sape naik berat paling banyak dan paling cepat lepas kahwin..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. berisi lemak ade lah ni..hihi
      hati senang kan kite, hahaha

      Delete
  2. hehehe..berat lain ni kot suria...rina x naik lg tp hubby naik 8kg!! shari sebelum kawen g timbang kt penimbang yg sama..tkejut tgk..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni berat lemak baru.. hehee
      amboii lagi sakan dia naik, hehe
      tu betul² senang hati tu ;)

      Delete
  3. hye...same lah masa baru sebulan 2 kahwin naik 4,5kg...pastu pregnant drop 4kg.sia2 je naik tu....tapi takpela maybe setahun 2 lagi naik naik dah tak pandang size s lagi dh...ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni memang penangan bahagia baru kahwin kot, kihkih
      hahah betul tu nanti size s tu memang x pandang dah ;)

      Delete
  4. MG lak pas kahwin ni ka ke L ja la..makan 24 jam :)

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)