Wednesday, 11 July 2012

Collect Order / Open Order

Haii sayang's..

_______________________________________________________________________________________________________________

Nak termeniaga ni..haha
Aku nak order maxi dress tapi malangnya tak cukup order, kira ada minimum order lah kan

So, sekarang aku nak collect order if ada yang berminat.
pm me for the price okeeeey =P


 Color : Black


Color : Blue


Color : Yellow

Size : Free
Material : Cotton
Length : 147cm
Bust : 72cm ~ 112cm
Waist : 66cm ~ 100cm

_______________________________________________________________________________________________________________

 Color : Green


Color : White

Size : Free
Material : Cotton
Length : 120cm
Bust : 82cm ~ 92cm

_______________________________________________________________________________________________________________




Size : Free
Material : Crystal Hemp
Length : 118cm
Bust : 80cm ~ 92cm

______________________________________________________________________________________________________________

 Color : Orange


 Color : Yellow

Size : Free
Material : Cotton
Length : 118cm (With Strap)
Bust : 60cm ~ 126cm
Waist : 60cm ~ 114cm

_______________________________________________________________________________________________________________

Size : Free
Material : Crystal Hemp
Length : 117cm (Without Strap)
Bust : 60cm ~ 100cm

________________________________________________________________________________________________________________

Ini aku pilih secara random sahaja yang mana nampak ok dekat mata aku hehehee, kalau nak letak semua jenuh..

So, sesiapa nak masuk order sila email aku k (shuria3@yahoo.com)

Slot dah jadi terhad pulak coz kawan² aku pun masuk order..heee
Segala T&C, price akan aku reply sana..


Setiap jenis dress adalah berbeza harga ;)

Thanks for reading.


No comments:

Post a Comment

Hello cantik's.. ;)