Thursday, 5 July 2012

Floria 2012, Putrajaya

As Salam,
Hai selamat petang, boss tarak jom blogwalking... hahaha
Entri basi...

________________________________________________________________________________________________________

Sabtu lepas bawak mak dan ayah aku g Floria 2012 dekat Putrajaya, ni nak heboh la satu dunia kan.. kau ada..? hahaha

Pergi pun dah petang, disebabkan mak dengan ayah aku pencinta bunga bungaan flora & fauna maka sangat heaven lah dorang kan..? aku je yang tak ada perasaan. tengok boleh la


Free entry u'olls, kalau bayar aku pusing balik ke nilai..koser

Aku asik menempek tengok bunga² ni, ini kalau wedding aku next week WAJIB aku petik biar cukup sejambak boleh buat hand bouquet, lepas tu terus wedding kau tak berkat.. kahkah

Banyak sangat bunga sebenarnya tapi dah layu di tasik hempedu sebab dah petang.


Nak bergambar dengan menatang ni pun kena Q tau, glemer pakcik semut ke apa entah

Ni lah kembar aiii.. kembar lain tahun lain hari

Rumah idaman.. kahkah

Banyak sangat gambar cantik² tapi disebabkan aku ni tak sepenuhnya menutup aurat, cissss (blame me!) pakai baju lengan 3 suku (padan muka) maka banyak yang tak dapat publish. malas nak edit

Motifnya, nak tunjuk gambar yang aku ni dah makin membina badan, perut pun semakin maju ke depan.

k, baiii


 


1 comment:

  1. sernoknye..saye xpi pun lagi..ade baby ni payoh pulak..tkut meragam je..hihi

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)