Tuesday, 10 July 2012

Kerja Si Suami

As Salam,
Kesihatan semakin menarik, even aku selalu mengelat makan ubat..heeeeee
Cer ubat tu berperisa coklat, mesti lah habis =D

_______________________________________________________________________________________________________


Ter-kekek² aku tengok gambar² yang husband snap..cis! suka snap gambar muka aku sepenuh²nya, mata saja, mulut, hidung...nasib baik akne tu malu² kucing je.

Well, aku memang ada gigi siong.. muhahaha

Seminggu sekali g Floria 2012, Putrajaya.. kau ada..? #tiru makcik Kilauan Emas, ekekkee



p/s : Nak ber-bisnes tapi tak tahu nak jual apa, maybe jamu..? agagagagarrrrr


3 comments:

  1. sehat dah? ok la tu~ dah jarang suria update blog taw!

    ReplyDelete
  2. seperti kelihatan tembam di pipi itu yeee ^__^

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)