Tuesday, 17 July 2012

Membeli Belah Belah - ThePoplook

As Salam,
Sambungan entri Mistik pun tak sambung lagi, jalan cerita dah terlupa sikit².. hihihi

_______________________________________________________________________________________________________________

Sekarang ni baru start nak gila ThePoplook, kesian aku kan.. dulu pun selalu skodeng page dorang tapi mengingatkan ianya free size makanya aku hanya sekadar memandang rupanya sangkaan meleset! ada size rupanya.. wakakaka..ish²


Aku suka Penny Chiffon Maxi Dress, senang tak payah nak pakai cardigan =P

Ini color idaman, sekali tengok tak pernah ada stock, sian aku




Dua color ni sekarang ada stock, gatal je eh tangan aku nak click order color kuning tu, tapi kena balik tanya husband dulu, kang dia tak kasi naya..

Untung² boleh buat raya kan, dah kata tema kuning (recycle baju nikah, kahkah). Tapi maxi dress aku as inner tu kan dah semakin kecik, hihi so tak muat, so berangan lah nak beli ni huhu =D


Lucky me, my cik pengapit sempat snap baju nikah sedang tergantung ni.. heheee

Simple kan..?

fyi, haritu ingat nak mintak husband tolong ambil gambar baju nikah ni nak buat review, alih² dia kata tak payah review² simpan sebagai sentimental value kita je tengok..uihh..??

Ok, tu je..bai..


p/s : Berangan je dulu, kang Big Boss tak kasi padan muka.. =D



8 comments:

  1. comel la bju poplook..how much?? tp preggy leh pkai ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh rasanya mila, sebab tgh tu getah..
      model tu tambah accessories belt ;)
      yg ni RM69.. cewah cam meniaga pulak, hihi

      Delete
  2. i lg tertarik tgk baju nikah u hehe cantik and simple je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang simple pun..heeee
      biasa je kurung moden :D

      Delete
  3. nak review baju nikah tu suria...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. softcopy xdak rina, x balik kampung lg jumpa OP..
      ni pun amik drpd camera pengapit, tunggu eh..hehe

      Delete
  4. alaaa nak jugak review bj nikah, pujuk la encek husben ngehngeh

    ReplyDelete
  5. Hi sis...kalau nk let go penny plain tu let me know ya... 

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)