Saturday, 4 August 2012

24 - 25 Ke 28 - 29

As Salam,

_______________________________________________________________________________________________________________

Mesti tak faham kan..? kui²

Sebelum kahwin size 24 - 25 
Selepas kahwin (sekarang) size 28 - 29

Digit² tersebut ialah lilitan pinggang seluar dulu dengan sekarang.. belasah lah betul ke tak orang panggil lilitan pinggang.

Semalam kena beli seluar baru atas sebab yang tak dapat dielakkan, keh³

Carian seluar bermula dan dapat dikenal pasti, carik size sebelum kahwin wakakakaa berangan kan, bila dah pegang tengok pun tau tak boleh masuk. Makanya try lah size 27..oh no no noooo... sangat tight! terasa menjerut pinggang dan bontot.

Dengan itu try lah size 28, ok lah rasa ngam² tapi sejak dah kahwin tetiba rasa tak selesa pakai ngam² nak longgar sikit.. malang 29 tak ada. hahahaa

See... entah apa vitamin aku makan ni, sumber protein + lemak tepu kot.

Oh nom nom nom... montel²


Moral of the story, selalu² lah beli seluar baru makanya anda akan sedia mengetahui keadaan kemontelan diri anda selepas kahwin.. muehehehee..

k, bai


2 comments:

  1. pakai seluar palazo je skg ni, lepas kahwin nti pun bajet2 kurus macam sebelum kawin sbb seluar kain cotton lembut. ngggeeeee~

    ReplyDelete
  2. biasa la bila lepas kawen mesti membulat..samalah dengan saya.diet pun ukur lilit pinggang still tak turun2..hehe

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)