Friday, 3 August 2012

Pukul 9 Malam Dah Mengantuk! Tips Plz...

As Salam,

______________________________________________________________________________________________________________

Dah baca title post tetiba rasa macam tak perlu lagi isi kandungan entry..hehe

Ini prob. yang sangat menghantui aku sekarang ni, tambahan sejak bulan Ramadhan ni. Sampaikan kalau aku duduk depan hubs pun aku boleh tertidur. Bunyi macam parah, tapi memang parah pun!

Kalau tengok tv sambil baring tu lain lah kan, memang sah² dalam masa 5min aku dah boleh tidur nyenyak.. tengah tengok hubs online pun aku boleh terlelap! haha siapa boleh lawan..?

Sampaikan kalau tengok aku bercelik sampai pukul 11 tu mesti akan ada muka hairan, kah³

Rasa tersangat mengantuk, letih tu separuh lah..

Apa nak buat ni, mak aku cakap aku terlalu letih jeeeeeee..

Rasa macam tak lah letih sangat, juadah berbuka pun beli je..keh³ sekadar buat air pastu cuci pinggan mangkuk.

Tiba² rasa hilang nikmat nak beriadah dan bersosial..haha

OhMelampau you!


p/s : Terbelenggu.

1 comment:

Hello cantik's.. ;)