Monday, 3 September 2012

Hand Bouquet + Mix

As Salam,
Haii, Selamat Hari Raya semua Maaf Zahir & Batin andai tulisan terkasar bahasa menyingung hati sesiapa. Pecah rekod ni tak update lama nak mampus..aduhai malas!

_______________________________________________________________________________________________________________

Nak cerita hand bouquet ni, buat untuk sepupu hubs yang bertunang last week..hikhik rajin tak rajin..? buat time hujung² ramadhan dan awal syawal..last minute sebab malas :P


Ini je full picture yang ada, tu pun gegar entah kenapa entah camera buat hal..banyak gambar rosak


 Zoom in..

Empunya badan nak tema pink purple, gaya dan rentak suka hati katanya..makanya aku pun buat dengan suka hati jugak..huhu. Tak lama pun buat ni, gunting kain kat opis time lunch hour, balik rumah jahit sikit sambung lepas raya finishing settle dalam sehari je kot tapi hazab.. hahaha

Jadilah walaupun aku tengok bagaikan tak cukup sifat hb ni..kui² second time buat ni, first time haritu untuk majlis nikah sendiri..hiks.

Syukur, semua cakap cantik dan suka. Sebenarnya ada satu tempahan (kekonon, haha) nak next week, memandang kesihatan turun naik takut nak ambil kang menyusahkan orang..tunggu betul² sihat lah kan ;) ok dak myra..? muahahhahahaa



 Sedang berangan pakai veil orang, hahaha

Ingat tak baju ni..? baju nikah u'olls nasib baik muat lagi. Recycle dari raya pertama then sepupu hubs bertunang...kihkih tapi tukar tak pakai maxi dress kuning tu, pakai skirt yang bertunang last year. Mampukan aku pakai lagi..haha. Pakai baju tu selagi muat! sayang ooooh..


Last but not least ;)

Thanks for reading, walaupun pictures gegar bagai gunung berapi nak meletop..

bai..


2 comments:

  1. amboi siap ade butterflies la hb dia.hikhik comei

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa lah butterfly tu utk menunjukkan kegedikan si pembuat..kihkih

      Delete

Hello cantik's.. ;)