Tuesday, 4 September 2012

Sentap

As Salam,

_______________________________________________________________________________________________________________

Penyakit sentap aku semakin kronik sejak² ni.

Kadang² orang sekeliling walaupun yang rapat dengan kita langsung tak tau apa yang kita rasa, bukan semua perkara kita berkongsi. Big NO

Walupun sikit, sipi² kedengaran tetap tersentuh hati aku. Sendiri dengar, sendiri simpan, sendiri kecil hati, sendiri sentap ya laaaa untuk tidak memperbesarkan lagi story.

Tapi tak lama, dalam 2-3 jam aku dah boleh lupakan dah... cool kan..? haha

Tapi....... andai tetiba aku teringat peristiwa tu, aku sentap lah semula sorang². Ini sangat tak cool! *sebab tu lah terjadinya entri ni.





7 comments:

  1. haha i pun kuat sentap kdg2 husband i tak tau pun i sentap so dia tak tau i tgh merajuk haha. tp jenis i mudah cool balik jugak kalau org pujukla haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kannn..
      senang betul kalau perempuan sekali kena pujuk terus cool ;)

      Delete
  2. ngandung kot..eh ke da ngandung..hehehe

    ReplyDelete
  3. mudah sentap..mudah cool...samela kite..kekadang benda yg remeh pon riny nak amek hal....hehehehe

    ReplyDelete
  4. emo kekadang kan..sama la kita

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)