Wednesday, 19 December 2012

Wedd.Review : Hantaran

Assalammualaikum..

Setelah berbulan-bulan, berbasi² semalam baru tengok semula softcopy daripada OP, itu pun atas niat nak copy gambar pelamin dengan baju resepsi, Mak Andam mintak nak buat collection year 2012.. punya hazab kot dia mintak dengan aku, kahwin dah 7bln lebih..

Ok, mulaaaa....

7 (Bride) Berbalas 5 (Groom)

 Theme : White + Light Yellow
(Bride)


  • Al-Quran
  • Apam Polkadot (Siapa entah sponsor, lupa..hiks)
  • Coklat
  • Kasut
  • Sejadah
  • Wallet + Tali Pinggang
  • Jam Tangan

Theme : Yellow + Silver + White
(Groom)


  • Handbag + Purse
  • Tafsir Al-Quran
  • Jam Tangan
  • Telekung + Sejadah (Lain bakul, hiks)
  • Wangian

Actually 6 kot bekas daripada groom tapi aku malas nak godek lelama folder file is besau!

Bride pun theme 100% daripada akak aku, dia yang DIY semua bunga tisu bagai. Aku tolong tengok + complaint je, dah aku demand tak mau bunga beli..haha

Groom punya side memang aku tak tau langsung theme tu, hari kejadian baru tau apa color semua. Semua akak² ipar aku yang handle. Hb pun langsung tak ambil port katanya.

Semua barang hantaran ni kami pakai sekarang tak ada yang tersimpan, serius rasa tak membazir. Cuma wangian daripada hb je simpan kejap tak boleh bau..huhu.

Semua barang ni jugak under budget, malas nak fikir kehendak orang.. @_@"


Thanks For Reading ;)


4 comments:

  1. haha i pun ada lg tak buat review malas giler :p. btw simple je hantaran u i suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan malas betul, ni pun nasib baik buka folder, kihkih
      mau nye x simple, coz memula xnak ada hantaran..hehee

      Delete
  2. kite pun barang hantaran semua pakai. xsimpan pun kecuali toner, krim loreal hubby. dia simpan sbb malas pakai. bazir duit je beli. geram betul~
    bawah bekas tu suria alas kain light yellow ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah light yellow je dhiera semeter rm2.00..kihkih
      last minute punye kerja :D

      Delete

Hello cantik's.. ;)