Friday, 18 January 2013

Teringin

Assalammualaikum,

Mari lupakan kisah sedih post sebelum ni..walaupun sedih tetap dalam keadaan berjaga² semoga semua baik² belaka..amin ^^

 Sumber : Google

Mencari gula² ni.. iyaa..gula² zaman kanak² ribena.. tetiba teringin tapi tak berjumpa pun kat KL ni. tanya hb dia pun tak tahu gula² ni macam mana rupa..huk³ -.-"

Aku pun tak ingat gula² apa so aku search gula² udang..haha

Terasa keasyikan gula² ni, buka plastic dengan kertas tu lepas ada satu lagi plastic kat dalam tu boleh makan.. haaaaaaaa... mak teringin! ^^

Dekat mana ada jual, plz let me know..hiks


p/s : Terasa macam budak² nak makan entah apa ke benda..haha ^^



12 comments:

  1. susah nak jumpa tu la ni..kn cr kot kampong kot2 ada.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laa..
      celah² KL ni semua pun gula² yg moden dh..hehe

      Delete
  2. kt kedai borong byk nih. Sya cume suke plastic die yg bLeh mkn tu jek. candies nye manis giLEr. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..? mana pulak nk cari kedai borong kt kl ni..hehe
      eh, sy suka mkn both..sedap wlupn manis..kihkih
      thanks ;)

      Delete
  3. hye! teringin ye? :)
    aritu anis ada nampak gula2 udang neh kat giant umah anis je.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetiba teringat gula² ni tu yg teringin..kihkih
      ok, thanks klu camtu mesti semua giant pun ade ;)

      Delete
  4. dulu i ada beli tp kat tampinla u huhu jauh kalau u nk mencarik sampai sane sian u i plak xde balik kg kalau tak boleh belikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya i tau la kedai kt tampin tu, tp kedai borong..hehe
      memang ade, aiyoo..sampai nk ke tampin carik..kihkih
      xpe cha, hehehe thanks ;)

      Delete
  5. Gula2 ni..haah..tbe2 teringjn jugak..plastik dlm dia ley mkn..nti nak carik la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah nida..sedap gula² ni dlu zaman budak² plastik tu yg paling suka makan..hahaa

      Delete
  6. kembar..cri kt kedai brong gula2 byk tu...cam nk cri gula2 tuk wed.
    xpun g psr slyg...ada kedai borong gula2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee..
      tu laaa x berkesempatan nak g cari kedai borong..
      alamak cam jauh je pulak nk ke pasar selayang

      Delete

Hello cantik's.. ;)