Thursday, 3 January 2013

Bukan Mengenai 'Trend'

Assalammualikum..

Mood : Sentap

Persepsi orang belum berkahwin dengan yang dah kahwin totally different!

Sumber : Google

Mengenai UPT..

Kononnya 'Trend' sekarang ni UPT positif je mesti upload untuk tontonan umum.

Ada rupanya makhluk yang geli if terlihat orang lain upload gambar UPT ni.. haha
sungguh aku pelik mana datangnya malu tu?

Memang ada orang suka dan ada orang yang meluat.
Ok..itu hak masing².

Bagi sudut pandangan mata / otak aku, kegembiraan seseorang itu sukar kita nak jangka. Maybe dia excited, itu kenangan beb! even aku tak tergolong dalam golongan yang upload UPT tapi aku tetap happy, tumpang happy sekaki. Tambahan pulak kalau tengok dekat dashboard, hahah baca belum lagi tapi aku dah teruja.

Maybe jugak orang itu mahukan doa kalian mengenai berita tu?

See.. orang tak kahwin lagi tak paham =D

Aku lebih malu kalau mencanang dekat public mengenai boyfriend yang belum tahu hala tuju, rindu itu ini sayang itu ini tapi hasil?

Doakan orang untuk yang lebih baik..semoga berpahala lah kita ^^

Bai,




4 comments:

  1. for me apa2 pon kita bersangka baik je la kn?
    dan cuba paham perasaan org lain :)
    i tak kesah benda2 remeh camni...lain la kalau tunjuk benda yg tak senonoh...hehe

    ReplyDelete
  2. takde masalah pon org upload gambar macam nie.. :)

    lagi suke nak baca pengalaman dorg bile dah pregnant n jaga baby.. :)

    ReplyDelete
  3. Setuju sgt entry ni. Biasala kalaudh excited kan. Lg pulak yg lama menunggu lg excited lain mcm. Takpela cara org nak share tu lain lain kan. Kita doakan kebahagiaan dia je sudahla :)

    ReplyDelete
  4. yes true....setuju sangat..ape la masalahnya nak upload gambar utp tu kan.
    it just a happy moment yg kite nak share dgn kawan2, family n others...daripada situ, mmg harapkan org2 lain dpt doakan yang terbaik untuk kandungan. khabar gembira apa la salah untuk di war-warkan...tak kan la nak kena jadi artis baru boleh nak bgtau kepada pubic kan...

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)