Monday, 28 January 2013

Contraction?

Assalammualaikum,

Sedang meraung sakit pinggang dan bahagian bawah perut, tapi bahagian bawah perut tu sakit light² ja..eh? iyaaaaa..

Sakit pinggang ni start semalam, masa tengah tidur tu nak pusing dari kanan ke kiri tetiba pappp! bebunyi ala meletup, terjerit u'olls kesakitan. Dah tu nak tidur baring memang tak boleh langsung. Kekiri saja pun lenguh. Sudahnya sakit tu bawa sampai ke sekarang.

Tadi dah g baring tapi sikit pun tak hilang, lepas duduk nak bangun dah jadi nenek². Sumpah sakit nak tegakkan badan dan pinggang..

Tapi entah apa ke hal aku terfikir contraction, agak over dikala baru nak masuk 7bln next week. Sebab perut bergelora maybe..buat aku lagi tak bermaya.. -.-"

Akibat tak tahan, aku apply leave harini..half day sudah, tengah tunggu hb datang jemput. Company bekerja harini, sekian. No Public Holiday.. -.-"

p/s : Gini rasanya nak jadi mak²..sungguh menginsafkan.. -.-"




3 comments:

  1. eh eh cbe g check ..tkt baby kluar awal ni...

    ReplyDelete
  2. huhu banyakkan rehat tau u. kalau ada pape terus pg hospital

    ReplyDelete
  3. kan..MG pon insaf sejak melalui pengalaman mengandung ni..mungkin yg kita kn ni x seteruk yang mak kita hadapi time pregnantkan kita

    ReplyDelete

Hello cantik's.. ;)